Rezervări: 0256.225.463

 

Compania ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din România, organizează la Complexul Senator din Timișoara în perioada 17-18 mai a noua ediţie a IT Congress, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piaţa naţională. Temele principale ale evenimentului abordează : transformarea digitală, ultimele tendințe din domeniul “Internet of Things”, viața în ”cloud”, securitatea IT, alături de cele mai noi soluţii și echipamente ale marilor branduri internaţionale, care ne pot face viața mai ușoară și ne pot conecta la viitor.

În cadrul evenimentului, specialiştii IT şi managerii companiilor invitate vor avea acces la peste 60 de prezentări şi workshop-uri pe diferite teme susţinute de reprezentanţi ai celor mai mari multinaţionale din industria IT, precum şi la demonstraţii “live” ale celor mai noi tehnologii dezvoltate de acestea. Astfel, participanţii la eveniment vor putea găsi soluții și răspunsuri la problemele și provocările cu care se confruntă zi de zi în interiorul organizaţiei.

Ediţia de anul acesta a IT Congress va cuprinde de asemenea şi sesiuni dedicate soluţiilor şi echipamentelor IT care se pot implementa în mediul de producţie, propunerile fiind menite să aducă practic viitorul în prezent și să demonstreze că a 4-a revoluție industrială ”Industry 4.0” nu este o glumă ci, din contră, chiar se întâmplă acum.