Rezervări: 0256.225.463

Momentele speciale ale sfârșitului de an se apropie!

Dragi oaspeți, ne face plăcere să vă anunțăm că v-am pregătit cu mare drag, ca și până acum, petrecerea de Revelion în stilul Senator.

Împreună cu prietenii, cu familia, cu cei dragi, veți putea simți din nou bucuria de a fi oaspete de seamă! Atmosfera deosebită a sălilor noastre pregătite pentru cel mai impresionant eveniment, meniurile delicioase și îmbietoare pentru toate gusturile, distracția și amuzamentul sunt pe primul loc.

Interpreți iubiți ai muzicii populare - Carmen Popovici, Nicu Novac, Nicoleta Novac și Marius Lupulesc - vor fi alături de dumneavoastră în noaptea de Revelion!

Meniul a fost ales cu atenție, de la aperitive și gustări la felurile principale, tort și open-bar, pentru ca dumneavoastră să vă simțiți excelent.

Muzică, artificii, tombol[ - ca de obicei la Senator, invitații au parte de surprize pregătite special pentru această seară.

Vă invităm să ne fiți oaspeți și la final de 2017.

Fie ca trecerea dintre ani să vă încânte cu desăvârșire și să începeți noul an cu o bună-dispoziție nemaiîntâlnită!

Ofertă LAST MINUTE - 15% REDUCERE- din prețul biletului de Revelion (325 lei) - oferta valabila in perioada 29-31 decembrie 2017

  • Aperitiv: terină de curcan, terină de porc cu legume, coșuleț cu salată de vinete, tartine pastă somon, spedini cu struguri, vol-au-vent cu pastă de brânză, grisine cu prosciutto, trandafir din ceafă afumată, cornete cu pastă de fazan și dulceață de afine, măsline negre cu sâmburi
  • Gustare caldă: duet de curcan cu mușchiuleț de porc în sos hribi și buchet de legume
  • Fel principal: balotină de pasăre cu fistic și sos de brânzeturi, ceafă de porc la cuptor cu ierburi aromate și sos brun, gratini broccoli, rizzoto cu parmezan
  • Tort
  • Open-bar: vin Cabernet Savignion (alb) și Fetească Regală (roșu); bere Ursus 0,330l și bere fără alcool Ursus; whiskey Ballantines - finest si whiskey Jameson; Campari Orange; vodka Aplle /Cranberry; șampanie ( ora 00:00)
  • Băuturi nonalcoolice: Green apple, cafea espresso Genovese, Capucino Vienez, apă minerala/plata, sucuri gama Coca - Cola acidulate/neacidulate

Informații și rezervări la telefon 0256 225 463

Restaurant Senator. Toate drepturile rezervate.
ABP ALINA CLUB SRL, GHIRODA, Cal. Lugojului nr. 7, jud Timis, cod fiscal 11883896, J35/547/1999, capital social 200 lei

Dezvoltat de: integraldesign.ro